Foodtruck Hollandse Bus serveert u de lekkerste broodjes hamburger in alle soorten en maten bij u op locatie Broodje Hamburger Classic

Hamburger Classic zegt eigenlijk al genoeg. Heerlijk mals sappig vlees op een perfect broodje met tomaat, uien, sla en verrukkelijke hamburgersaus. Een hamburger zoals een hamburger bedoeld is! 

Loopt het water u al in de mond? 


Broodje Cheeseburger

Kaasliefhebbers opgelet! Say cheese! De combinatie heerlijke cheesy kaas met knapperige sla, frisse tomaat en vers brood daar gaat je hart toch sneller van kloppen?

En is 1 broodje cheeseburger niet genoeg? Kies dan voor de dubbel cheeseburger. 


Mega Burger 

Vleesliefhebbers opgelet! Mega is bij de Hollandse Bus ook echt Mega! Ga je de uitdaging aan?  Je krijgt een extra grote hamburger van top kwaliteit en een king size formaat hamburgerbroodje! De eye-catcher op iedere gelegenheid. Maak maar vast een afspraak op de sportschool om de calorieen weg te werken, want deze zal je nodig hebben! 


Dubbele Cheeseburger 

Is 1 broodje cheeseburger niet genoeg? Neem dan een dubbel cheeseburger! Dubbel vlees, dubbel kaas, dubbel broodje... de favoriet van elke hamburger lover! 

Ook verkrijgbaar als dubbel hamburger Classic.


Broodje vegetarische hamburger

Hamburgerbroodje met 100% vegetarische hamburger. Deze hamburger is zo lekker dat hij qua smaak bijna niet van echt vlees te onderscheiden is. De vegetarische hamburger is inmiddels ingehamburgerd in het assortiment van de Hollandse Bus. Een aanrader voor iedere vegetarier.