Hollandse Tomatensoep 

Hollands trots: Tomatensoep. Heerlijk soep met tomaten van eigen bodem. De soep die altijd kan en iedereen lust. Warme goed gevulde tomatensoep met o.a. sappige rookworst. Proef de smaak van de winter en boek nu foodtruck Hollandse Bus bij u op locatie. Naast Tomatensoep bieden wij u diverse andere soepen zoals; Erwtensoep, Champignonsoep en Groentesoep. Gelukkig is het bij foodtruck Hollandse Bus wel veel soeps! 

De soep wordt bij ons zo heet gegeten, als zij wordt opgediend!Soep & broodje Unox bij u op locatie

Tomatensoep past perfect bij een heerlijk broodje UNOX met bijpassende UNOX saus. Een complete maaltijd voor de wintermaanden. Lekker vertrouwd voor iedereen. U kunt bij ons Foodtruck Hollandse Bus boeken of kiezen voor de UNOX bakfiets bij u op locatie voor een traditionele sfeer.

Samen eten schept een band en dat is toch precies wat u wilt? Foodtruck de Hollandse Bus heeft ruime ervaring op dit gebied. Wij zijn uw restaurant op wielen en brengen lekker eten en sfeer bij uw bedrijf!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op 0111-769006. Wij bespreken graag uw wensen en komen met een  smakelijk voorstel opmaat. 

Foodtruck Hollandse Bus of de Bakfiets boeken?