Hollandse Groentesoep 

Ouderwetse groentesoep met ballen. Deze gevulde groentesoep is niet weg te denken in de Oud Hollandse keuken. Warme goed gevulde groentesoep met o.ballen. Proef de smaak van de winter en boek nu soep foodtruck Hollandse Bus bij u op locatie. Naast Groentesoep bieden wij u diverse andere soepen zoals; Tomatensoep, Champignonsoep en Erwtenseop. Gelukkig is het bij foodtruck Hollandse Bus wel veel soeps! 

De soep wordt bij ons zo heet gegeten, als zij wordt opgediend!Soep & broodje Unox bij u op locatie

Groentesoep past perfect bij een heerlijk broodje UNOX met bijpassende UNOX saus. Een complete maaltijd voor de wintermaanden. Lekker vertrouwd voor iedereen. U kunt bij ons soep foodtruck Hollandse Bus boeken of kiezen voor de UNOX bakfiets bij u op locatie voor een traditionele sfeer. 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op 0111-769006. Wij bespreken graag uw wensen en komen met een  smakelijk voorstel op maat. 

 Samen eten schept een band en dat is toch precies wat u wilt? Foodtruck de Hollandse Bus heeft ruime ervaring op dit gebied. Wij zijn uw restaurant op wielen en brengen lekker eten en sfeer bij uw bedrijf!
Foodtruck Hollandse Bus of de bakfiets boeken?