Klassieke Champignonsoep 

Heerlijk Vegetarisch of gewoon omdat het lekker is : Champignonsoep. Deze klassieke soep smaakt heerlijk als lunch of als maaltijd. Een hartverwarmende soep in deze koude dagen. Warme goed gevulde champignonsoep met o.a. gebakken champignons en croutons. Proef de smaak van de winter en boek nu soep foodtruck Hollandse Bus bij u op locatie. Naast Champignonsoep bieden wij u diverse andere soepen zoals; Tomatensoep, Erwtensoep en Groentesoep. Gelukkig is het bij foodtruck Hollandse Bus wel veel soeps! 

De soep wordt bij ons zo heet gegeten, als zij wordt opgediend!


 

Soep & broodje Unox bij u op locatie 

Champignonsoep past perfect bij een heerlijk broodje UNOX met bijpassende UNOX saus. Een complete maaltijd voor de wintermaanden. Lekker vertrouwd voor iedereen. U kunt bij ons Foodtruck Hollandse Bus boeken of kiezen voor de UNOX bakfiets bij u op locatie voor een traditionele sfeer. 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op 085-8769154. Wij bespreken graag uw wensen en komen met een  smakelijk voorstel op maat. 

 Samen eten schept een band en dat is toch precies wat u wilt? Foodtruck de Hollandse Bus heeft ruime ervaring op dit gebied. Wij zijn uw restaurant op wielen en brengen lekker eten en sfeer bij uw bedrijf!


Foodtruck Hollandse Bus of de bakfiets reserveren?