Soep Foodtruck op locatie

Een kop soep wordt altijd gewaardeerd. Zo wordt een soep tegenwoordig niet meer alleen tijdens het diner als voorgerecht of hoofdgerecht gegeten, maar ook tijdens de lunch. Eigenlijk is soep altijd welkom en heeft foodtruck Hollandse Bus deze ook in verschillende smaken. Traditionele tomatensoep, champignonsoep (vegetarisch)of groentesoep, maar ook winterse soepen zoals Hollandse erwtensoep of  goulashsoep.  Al onze soepen worden aangeboden met bijpassende garnituren zoals stokbrood, croutons of roggebrood met kaas.


Tip! Winterse Hollandse Erwtensoep 

Hollands trots: Erwtensoep, ook wel snert genoemd. De wintersoep bij uitstek. Snert koken staat zelfs op de lijst van immaterieel cultureel erfgoed. Warme goed gevulde erwtensoep met o.a. sappige rookworst. Een grote kom als maaltijd of een kleinere kom soep als lunch. Ook heerlijk te combineren met een broodje Unox. Proef de smaak van de winter en boek nu foodtruck Hollandse Bus bij u op locatie. Bij foodtruck Hollandse Bus is het wel veel soeps! 


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op 0111-769006. Wij bespreken graag uw wensen en komen met een  smakelijk voorstel op maat. 

Foodtruck Hollandse Bus boeken

 of heeft u vragen?