Pasta soorten to go

Pasta to go bij uw foodtruck op locatie. Vers bereide pasta met een heerlijks saus naar keuze. 100% al dente gekookt. De pasta foodtruck is hip en trendy.  Zo hoeft u niet lang te wachten en krijgt u uw pasta naar keuze in de kartonnen beker direct mee! Vers bereid bij u op locatie. Waar deze locatie is dat is aan u. Een feestje in de tuin ? Personeelsfeest of zijn uw medewerkers juist verspreid over 10 locaties? ook dat is geen probleem ! De Hollandse bus bezoekt iedereen en overal.  U kunt kiezen uit 12 soorten pasta en 10 soorten saus. Zo bieden wij u een ruime keuze. 

In de pasta soorten bieden wij u enkele soorten die niet bereid zijn met ei. Deze soorten zijn ook geschikt voor een veganistische maaltijd.  Heeft u liever glutenvrije pasta? Ook dit is geen probleem bij foodtruck Hollandse bus. 

Heeft u een pasta keuze kunnen maken? Kijkt u dan eens bij onze overheerlijke pasta sauzen en maak uw keuze. Klik hier voor een overzicht van de pasta sauzen.


Farfalle 

 Farfalle heeft de vorm van een strikje of een vlinder en is uitstekend te combineren met een pasta saus naar keuze. Farfalle is niet met ei bereid en past dus ook in een veganistische pasta maaltijd.


Fusilli

 Fusilli heeft de vorm van een spiraal en is uitstekend te combineren met een pasta saus naar keuze. Fusilli is niet met ei bereid en past dus ook in een veganistische pasta maaltijd.


Tagliatelli

 Tagliatelli hebben de vorm van bandnoedels of lint en is uitstekend te combineren met een pasta saus naar keuze


Fusilli Tricolore 

Perfect al dente gekookte Fusilli in de drie kleuren van de Italiaanse vlag.  Tricolori of Tricolore is de bijnaam van de Italiaanse vlag: Rood, wit en groen! Fusilli Tricolore  is uitstekend te combineren met een pasta saus naar keuze


Spaghetti

Spaghetti is een ronde pasta sliert en is uitstekend te combineren met een pasta saus naar keuze. Spaghetti  is niet met ei bereid en past dus ook in een veganistische pasta maaltijd.


Tortelloni

 Tortelloni is een kleine pasta gevuld met gekookt rund- en varkensvlees en Italiaanse Mortadella.  Tortelloni is bereid met ei. 


Tortelloni  Ricotta en Spinazie

Tortelloni is een kleine gevulde pasta. De vulling bestaat uit spinazie en ricotta. ( Zachte kaas gemaakt van koeien en geitenmelk) Deze pasta is te combineren met een saus naar keuze. Bijvoorbeeld Mascarpone Rosso saus! 


Ravioli Quattro Formaggi

 Ravioli is een "kussentje"gevuld met een romige creme van  vier kazen. Deze is lekker pittig van smaak en gemaakt van: Ricotta, Provolone, Gorgonzola en Grana Pandano DOP kaas.  


Macaroni

Macaroni is een buisvormige pasta met een gladde buitenkant en is uitstekend te combineren met een pasta saus naar keuze. Macaroni is niet met ei bereid en past dus ook in een veganistische pasta maaltijd.


Penne

Penne heeft de vorm van langwerpige buisjes, die aan de uiteinden schuin zijn afgesneden. Penne  is uitstekend te combineren met een pasta saus naar keuze. Macaroni is niet met ei bereid en past dus ook in een veganistische pasta maaltijd.


Rigatone Glutenvrij

Rigatone is een buisvormige pasta vergelijkbaar met Penne. Rigatone is gemaakt van mais en kikkererwten meel en is uitstekend te combineren met een glutenvrije pastasaus.


Pansotti Bufalo Ricotta en Spinazie

Pansotti is een past driehoekje gevuld met heerlijke Bufalo Ricotta en Spinazie en is uitstekend te combineren met een pasta saus naar keuze.